Frokostordning til
virksomheder
Fra 52 kr. + moms pr kuvert pr dag
Pris afhænger af antal kuverter, afstand og menusammensætning
FROKOSTORDNING
- Skræddersyet til virksomhedens behov
- Hjemmebagt brød, rugbrød og kager
- Sylterier lavet efter gammel opskrift med et moderne pift
- Altid friske råvarer af en høj standard
- Altid frisksnittet
- Levering til tiden
- Spændende og varieret menu hver uge
- Sundhed med smag og høj kvalitet
En frokost fra Maria's Deli består af
- Består oftest af noget kød og en spændende salat.
- Altid varieret efter årstiden. Indeholder bredt spektrum af kød og vegetarretter, supper, tærter og klassiske retter
- Hovedvægt på nærende, hjemmelavet, velsmagende mad der er lavet fra bunden.
- Vi bruger mange grønsager, for at løfte sundhedsgraden på måltidet
- Består oftest af almindeligt skiveskåret pålæg og over til mere spændende og kreative variationer alla tappas og forretter.
- Dertil serveres hjemmelavede sylterier og pålægssalater.
- Velsmagende, frisk, grønt der er passer til pålægget.
- Andet tilbehør, afstemt den aktuelle servering.
- Vi bager selv rugbrød, madbrød, skærekager og mere kreative bagværk som f.eks. knækbrød, konditorkager.
- Vi går op i at vores bespiste får mange og helt friske grønsager. Derfor får vi grønsager hjem flere gange om ugen og snitter selv.
- Vi tror på at grønsager uden holdbarsforlængende tilsætningsstoffer smager bedst og er sundest.
- Vi bestræber os på altid at lave moderne, kreative salater med forskellige smagssammensætninger så der er altid stor variation.
- Vi bager også skærekager, konditorkager, kransekager, småkager og lignende
- Dette kan altid bestilles hvis i får gæster i virksomheden, eller i blot ønsker at fejre en begivenhed i virksomheden.
- Vi laver gerne det vores kunder ønsker, så derfor sender vi også f.eks. tapas, smørrebrød, pølsehorn og hvad kunden ellers kunne tænke sig.
- Vi bestræber os på at opfylde kundernes behov og servicerer derfor gerne vore kunder der ønsker fast levering af frugt, grønsagsstave, smørbrikker, mælk etc. sammen med dagens menu.
- Når I har gæster/møder laver vi gerne det i ønsker eksempelvis tapas, smørrebrød, pølsehorn, stjerneskud og hvad I ellers kunne tænke Jer.
- Så behøver kunderne ikke have flere leverandør
INTERESSERET I FROKOSTORDNING?
Lad os tage en snak om din virksomhed og hvad I har af behov og ønsker til sund, nærende og god frokost.
Sådan kunne en menuplan se ud
Hver dag er der fast: Brød og rugbrød, virksomhedens valg af salat med hjemmelavet dressing.
Vi hylder fredagen, derfor er menuen anderledes og serveres oftest over et specielt tema, noget meget klassisk, eller noget helt tredje.
Dette giver os muligheden for at variere maden, så det ikke altid er den samme oplevelse at komme i kantinen.
Menu eksempel
#1
Mandag
Dagens lune ret: Oksekødsfrikadeller med friske krydderurter
Tilhørende salat: Kartoffel- og rucolasalat
Pålæg:
- Æg med karrydressing og langtidsbagte cherrytomater
- Roulade med lufttørret skinke og flødeost
- Oksebryst med peberrodscreme
Tirsdag
Dagens lune ret: Ovnbagt kyllingebryst
Tilhørende salat: Tortellinisalat vendt i hjemmelavet basilikumpesto
Pålæg:
- Sild med karrysalat
- Paté med pickles
- Gravad oksefilet med syltede rødløg og spæde salater
Onsdag
Dagens lune ret: Indbagt laks
Tilhørende salat: Æble- og speltsalat
Pålæg:
- Rullepølse med sky og rødløg
- Æg med purløgsmayonnaise pyntet med rejer
- Salat med kylling og hjemmelavet mangokompot
Torsdag
Dagens lune ret: Kartoffel-porresuppe med ristet bacon og tomatfoccasia
Pålæg:
- Lun leverpostej med hjemmesyltede rødbeder
- Tunsalat vendt i let cremet dressing
- Fennikel salami med soltørret tomatrelish
Fredag
Dagens lune ret: Amerikansk football tema; Pulled pork, hjemmelavede burgerboller
Tilhørende: Coleslaw, barbecuesauce, syltede agurker og forskelligt grønt samt små ristede kartofler og hvidløgsdip
Menu eksempel
#2
Mandag
Dagens lune ret: Tærte med skinke og porrer
Tilhørende salat: Tomatsalat med salatost i tern
Pålæg:
- Røget makrel med æggestand og purløg
- Flæskesteg med rødkål
- Skinke med hjemmelavet italiensk salat
Tirsdag
Dagens lune ret: Hjemmelavet okse-kebabspyd
Tilhørende salat: Tzatziki
Pålæg:
- Æg med rørt hytteost
- Spegepølse med remoulade og ristede løg
- Kalkunbryst med rygeostecreme
Onsdag
Dagens lune ret: Farseret svinemørbrad
Tilhørende salat: Italiensk kartoffelsalat
Pålæg:
- Lufttørret skinke med melon
- Hønsesalat vendt i mild karrycreme med grønt
- Roastbeef med peberrod, remoulade og hjemmesylt
Torsdag
Dagens lune ret: Gullashsuppe med oksekød
Tilhørende salat: Cæsarsalat med ristet bacon, grana padano og sprøde croutons
Pålæg:
- Lun fiskefilet med remoulade og citron
- Æg med mayonnaise og grønt
- Hamburgerryg med sennepspickles
Fredag
Dagens lune ret: Mormors kødgryder
Beskrivelse: Dansk bøf med sovs, bløde løg, kartofler og hjemme syltede rødbeder