Frokostordning til
virksomheder


Fra 53 kr. + moms pr kuvert pr dag

Pris afhænger af antal kuverter, afstand og menusammensætning

En frokost fra Maria's Deli består af

  • Består oftest af noget kød og en spændende salat.
  • Altid varieret efter årstiden. Indeholder bredt spektrum af kød og vegetarretter, supper, tærter og klassiske retter
  • Hovedvægt på nærende, hjemmelavet, velsmagende mad der er lavet fra bunden.
  • Vi bruger mange grønsager, for at løfte sundhedsgraden på måltidet
  • Består oftest af almindeligt skiveskåret pålæg og over til mere spændende og kreative variationer alla tappas og forretter.
  • Dertil serveres hjemmelavede sylterier og pålægssalater.
  • Velsmagende, frisk, grønt der er passer til pålægget.
  • Andet tilbehør, afstemt den aktuelle servering.
  • Vi bager selv rugbrød, madbrød, skærekager og mere kreative bagværk som f.eks. knækbrød, konditorkager.
  • Vi går op i at vores bespiste får mange og helt friske grønsager. Derfor får vi grønsager hjem flere gange om ugen og snitter selv.
  • Vi tror på at grønsager uden holdbarsforlængende tilsætningsstoffer smager bedst og er sundest.
  • Vi bestræber os på altid at lave moderne, kreative salater med forskellige smagssammensætninger så der er altid stor variation.
  • Vi bager også skærekager, konditorkager, kransekager, småkager og lignende
  • Dette kan altid bestilles hvis i får gæster i virksomheden, eller i blot ønsker at fejre en begivenhed i virksomheden.
  • Vi laver gerne det vores kunder ønsker, så derfor sender vi også f.eks. tapas, smørrebrød, pølsehorn og hvad kunden ellers kunne tænke sig.
  • Vi bestræber os på at opfylde kundernes behov og servicerer derfor gerne vore kunder der ønsker fast levering af frugt, grønsagsstave, smørbrikker, mælk etc. sammen med dagens menu.
  • Når I har gæster/møder laver vi gerne det i ønsker eksempelvis tapas, smørrebrød, pølsehorn, stjerneskud og hvad I ellers kunne tænke Jer.
  • Så behøver kunderne ikke have flere leverandør

Sådan kunne en menuplan se ud

Hver dag er der fast: Brød og rugbrød, virksomhedens valg af salat med hjemmelavet dressing.

Vi hylder fredagen, derfor er menuen anderledes og serveres oftest over et specielt tema, noget meget klassisk, eller noget helt tredje.

Dette giver os muligheden for at variere maden, så det ikke altid er den samme oplevelse at komme i kantinen.

Mandag

Dagens lune ret: Oksekødsfrikadeller med friske krydderurter

Tilhørende salat: Kartoffel- og rucolasalat

Pålæg:

  • Æg med karrydressing og langtidsbagte cherrytomater
  • Roulade med lufttørret skinke og flødeost
  • Oksebryst med peberrodscreme

Tirsdag

Dagens lune ret: Ovnbagt kyllingebryst

Tilhørende salat: Tortellinisalat vendt i hjemmelavet basilikumpesto

Pålæg:

  • Sild med karrysalat
  • Paté med pickles
  • Gravad oksefilet med syltede rødløg og spæde salater

Onsdag

Dagens lune ret: Indbagt laks

Tilhørende salat: Æble- og speltsalat

Pålæg:

  • Rullepølse med sky og rødløg
  • Æg med purløgsmayonnaise pyntet med rejer
  • Salat med kylling og hjemmelavet mangokompot

Torsdag

Dagens lune ret: Kartoffel-porresuppe med ristet bacon og tomatfoccasia

Pålæg:

  • Lun leverpostej med hjemmesyltede rødbeder
  • Tunsalat vendt i let cremet dressing
  • Fennikel salami med soltørret tomatrelish

Fredag

Dagens lune ret: Amerikansk football tema; Pulled pork, hjemmelavede burgerboller

Tilhørende: Coleslaw, barbecuesauce, syltede agurker og forskelligt grønt samt små ristede kartofler og hvidløgsdip

Mandag

Dagens lune ret: Tærte med skinke og porrer

Tilhørende salat: Tomatsalat med salatost i tern

Pålæg:

  • Røget makrel med æggestand og purløg
  • Flæskesteg med rødkål
  • Skinke med hjemmelavet italiensk salat

Tirsdag

Dagens lune ret: Hjemmelavet okse-kebabspyd

Tilhørende salat: Tzatziki

Pålæg:

  • Æg med rørt hytteost
  • Spegepølse med remoulade og ristede løg
  • Kalkunbryst med rygeostecreme

Onsdag

Dagens lune ret: Farseret svinemørbrad

Tilhørende salat: Italiensk kartoffelsalat

Pålæg:

  • Lufttørret skinke med melon
  • Hønsesalat vendt i mild karrycreme med grønt
  • Roastbeef med peberrod, remoulade og hjemmesylt

Torsdag

Dagens lune ret: Gullashsuppe med oksekød

Tilhørende salat: Cæsarsalat med ristet bacon, grana padano og sprøde croutons

Pålæg:

  • Lun fiskefilet med remoulade og citron
  • Æg med mayonnaise og grønt
  • Hamburgerryg med sennepspickles

Fredag

Dagens lune ret: Mormors kødgryder

Beskrivelse: Dansk bøf med sovs, bløde løg, kartofler og hjemme syltede rødbeder

Kontakt Maria's Deli for mere information på 22 66 50 51