Mad af
højeste kvalitet


Hos Maria's Deli går kvalitet og fødevaresikkerhed hånd i hånd

Gode råvarer i et moderne køkken

Maria's Deli holder til i Ikast nær Herning og leverer mad i lokalområdet.

Uden de gode råvarer kommer vi ikke langt – derfor udvælger vi nøje vores leverandører. Vi bruger hovedsagligt de samme faste leverandører, hvor vi ved, at vi kan regne med kvaliteten.

Når råvarerne ankommer til vores køkken, bliver de med det samme kontrolleret for temperatur, overflade, holdbarhed og udseende. Kun hvis de består vores strenge egenkontrol, kommer råvarerne videre til køkkenet.

Fødevaresikkerhed

For os er det lækker mad og god hygiejne uadskilleligt, og vi sætter en stor ære i at efterleve alle former for krav til hygiejne og fødevaresikkerhed.

Vi har klare regler og grundlæggende rutiner i vores køkken, som alle medarbejdere følger. Vi er altid på forkant, og deltager løbende i uddannelser indenfor hygiejne og fødevaresikkerhed.

Maria's Deli har levnedsmiddel kontrolbesøg flere gange om året.

Se Fødevarestyrelsens smiley

Fra vores køkken og til jeres adresse

Vi leverer maden hos virksomheder i og omkring Herning. Maden bliver transporteret af chauffører, der er vant til at håndtere madvarer på den rigtige måde. Maden bliver pakket i kasser og varme retter i termokasser, så det hele holder den rette temperatur. Ruten tilrettelægges så den er så kort som muligt. En rute kan styres fra minut til minut, og det giver sikkerhed for, at maden kommer til den aftalte tid.

Vi leverer maden efter 3 timers reglen, hvilket vil sige, at maden ikke må være udenfor køl i mere end tre timer inklusiv tilberedning og anretning. Det betyder, at hvis I ikke spiser maden straks efter modtagelse, skal kolde varer på køl og varme retter genopvarmes.

Kontakt Maria's Deli for mere information på 22 66 50 51