Opskrifter20. juni 2021

Rødkålssalat med granatæble og nødder

Rødkålssalat med granatæble og nødder er god året rundt og kan spises som tilbehør til en lang række forskellige retter - den er lækker til aftensmad og nem at komme i en skål med låg og tage med som frokost eller sammenskudsgilde. Den er perfekt som tilbehør til julebordet.
15. juni 2021

Ris a la mande

Hjemmelavet risalamande med sprøde smuttede mandler og god vanilje er altid et hit. Her kommer vores bud på en lækker risalamande; semisød og godt med flødeskum. Husk mandlen i risalamanden juleaften og velbekomme!
21. november 2020

Klassisk Hjemmelavet Rødkål

En af de faste traditioner til julebordet og julefrokosterne er hjemmelavet rødkål. Den klassiske rødkål er uundværligt tilbehør til andesteg og flæskesteg ved juletid, men passer også fantastisk til f.eks. medisterpølse, kamsteg og rullepølse.
15. juni 2020
Sådan laver du den perfekte juleand

Opskrift på den perfekte juleand

Man kan godt købe en økologisk guld and (for det meste meget dyrt), dette anbefaler jeg dog ikke som udgangspunkt, da de kan være lidt sværere at stege på, da de har brugt musklerne mere og dermed skal tilberedes mere nænsomt og man skal holde mere øje, mærke og have erfaring med det.