Cantuccini

Sommerkartoffelsalat med citrus
13. januar 2022
Andesylte med havtornsennep, syltede rødbeder og sennepskorn
14. januar 2022
Cantuccini

Cantuccini

maria
tilberedning
32 minutter
kuverter
25 stk

Udstyr

Ingredienser

  • 200 g hvedemel

  • 50 g mandler

  • 50 g pistacienødder

  • 100 g sukker

  • ½ tsk bagepulver

  • 1 vaniljestang, kornene herfra

  • 2 æg

  • ½ tsk. salt

  • 1 øko citron eller appelsin, revet skal herfra

Instruktion

1
Bland mel, vanilje, salt, citron-/appelsinskal, sukker og bagepulver godt sammen. Bland mandler, pistacienødder i dejen og tilføj æggene et ad gangen til dejen kan samles.

Form dejen til to aflange stænger på en bageplade, og bag dem i ovnen ved 175 grader (varmluft) i cirka 20 minutter. Tag stængerne ud og lad dem køle lidt af.

Skær dem på skrå cirka en centimeters tykkelse, sæt dem tilbage på bagepladen og bag igen omkring 10-12 minutter.

Hvis de ikke bliver spist samme dag, kan de opbevares i en lufttæt beholder. De er bedst den første uge efter de er bagt.

Notes

TIP! Brug de nødder, du synes bedst om. Prøv evt. at udskifte sukker med brun farin og mandler og nødder med pecan-nødder, så bliver resultatet lidt karamelagtigt.

Maria Mosekjær
Maria Mosekjær
Jeg brænder for at lave mad og blive ved med at udvikle nye retter. Der er i dag mange måder at lave mad på - min filosofi er, at god mad er lavet fra bunden af friske råvarer. Opbygningen af Maria's Deli har været en god rejse, og jeg lærer hele tiden noget nyt, både om mad, ledelse og det at drive forretning.