
Rejer på salat med hjemmerørt mayo og citron
10. januar 2022
Portvins-syltede figner og cognac-syltede nødder
13. januar 2022Fiskefrikadeller med masser af smag. Thailandsk inspireret

Fiskefrikadeller med masser af smag
maria
Udstyr
Ingredienser
800 g fiskefars (hakket lys fisk, sej, torsk etc.)
200g hakket spæk
1 stort løg - fint hakket
2 fed hvidløg - fint hakket
½ grøn chili med kerner - fint hakket
½ potte frisk koriander - hakket
½ potte frisk basilikum - hakket
1 potte persille - hakket
50g frisk ingefær, skrællet og fint hakket
5 æg
250g mel
2 dl mælk
Salt og peber
Instruktion
1
Fisk, spæk, salt og peber røres sejt.
Tilsæt løg, hvidløg, chili og krydderurter.
Tilsæt æg 1 af gangen.
Tilsæt herefter mel og til sidst mælk.
Lad gerne farsen hvile i ½-1 time før du steger.
Sættes med en ske på en godt varm pande, med olie. Bages færdig på panden ved middelvarme
Tilsæt løg, hvidløg, chili og krydderurter.
Tilsæt æg 1 af gangen.
Tilsæt herefter mel og til sidst mælk.
Lad gerne farsen hvile i ½-1 time før du steger.
Sættes med en ske på en godt varm pande, med olie. Bages færdig på panden ved middelvarme