Fiskefrikadeller med masser af smag

Rejer på salat med hjemmerørt mayo og citron
10. januar 2022
Portvins-syltede figner og cognac-syltede nødder
13. januar 2022
Rejer på salat med hjemmerørt mayo og citron
10. januar 2022
Portvins-syltede figner og cognac-syltede nødder
13. januar 2022
Fiskefrikadeller med masser af smag. Thailandsk inspireret
Fiskefrikadeller med masser af smag

Fiskefrikadeller med masser af smag

maria
kuverter
30-40 stk

Udstyr

Ingredienser

  • 800 g fiskefars (hakket lys fisk, sej, torsk etc.)

  • 200g hakket spæk

  • 1 stort løg - fint hakket

  • 2 fed hvidløg - fint hakket

  • ½ grøn chili med kerner - fint hakket

  • ½ potte frisk koriander - hakket

  • ½ potte frisk basilikum - hakket

  • 1 potte persille - hakket

  • 50g frisk ingefær, skrællet og fint hakket

  • 5 æg

  • 250g mel

  • 2 dl mælk

  • Salt og peber

Instruktion

1
Fisk, spæk, salt og peber røres sejt.

Tilsæt løg, hvidløg, chili og krydderurter.

Tilsæt æg 1 af gangen.

Tilsæt herefter mel og til sidst mælk.

Lad gerne farsen hvile i ½-1 time før du steger.

Sættes med en ske på en godt varm pande, med olie. Bages færdig på panden ved middelvarme

Maria Mosekjær
Maria Mosekjær
Jeg brænder for at lave mad og blive ved med at udvikle nye retter. Der er i dag mange måder at lave mad på - min filosofi er, at god mad er lavet fra bunden af friske råvarer. Opbygningen af Maria's Deli har været en god rejse, og jeg lærer hele tiden noget nyt, både om mad, ledelse og det at drive forretning.