Krokant is tilsmagt med mørk rom
14. januar 2022Ristede kammuslinger med blomkålspuré og brunet nøddesmør
14. januar 2022Fyldt unghanebryst
maria
Udstyr
Ingredienser
4 stk kyllingebryst med vingeben og skind
80 g semi-tørrede cherrytomater i olie
40 g ost (»Gammelknas« fra Arla smager rigtig godt heri)
Friske krydderurter (fx. timian, persille, rosmarin, basilikum etc.)
2 tsk rasp
2 fed hvidløg
Instruktion
1
Hak semi-tørrede tomater groft med en kniv. Riv osten og bland den med tomat, friske hakkede krydderurter, hakket hvidløg og rasp. Smag til med salt og peber. Stik fingeren op under skindet fra den ende, der er længst væk fra vingebenet. Fyld forsigtigt fyldet ind under skindet så det stadig blive på kyllingebrystet. Krydr godt med salt og peber uden på, og bag i ovnen ved 200 grader i ca. 20 minutter – til det er gennemstegt.
Det er vigtigt, at kødet får lov at hvile i 5-8 minutter før servering.
Server med sund og nærende spidskålssalat.
Det er vigtigt, at kødet får lov at hvile i 5-8 minutter før servering.
Server med sund og nærende spidskålssalat.