Jordbær marineret i hyldeblomst med lime-mascarpone creme

Jomfruhummer
14. januar 2022
Foccacia med oliven og havsalt
14. januar 2022
JORDBÆR marineret i hyldeblomst med lime-mascarpone creme

JORDBÆR marineret i hyldeblomst med lime-mascarpone creme

maria
kuverter
4 personer

Udstyr

Ingredienser

  • 500 g friske jordbær

  • 1 dl hyldeblomstsaft, ufortyndet

  • 1 dl mascarpone

  • 1 dl piskefløde

  • 1 limefrugt

  • 25 g flormelis

Instruktion

1
Skyl jordbær og dup dem af på et viskestykke, del dem i mindre stykker og mariner i hyldeblomstsaft. Rør mascarpone med flormelis, limeskal og -saft. Pisk fløden til skum og vend det i cremen. Anret jordbær i portionsglas med cremen ovenpå, pynt evt. med hakkede pistacienødder eller friske spiselige blomster.

Maria Mosekjær
Maria Mosekjær
Jeg brænder for at lave mad og blive ved med at udvikle nye retter. Der er i dag mange måder at lave mad på - min filosofi er, at god mad er lavet fra bunden af friske råvarer. Opbygningen af Maria's Deli har været en god rejse, og jeg lærer hele tiden noget nyt, både om mad, ledelse og det at drive forretning.