Den klassiske rødkål er uundværligt tilbehør til andesteg og flæskesteg ved juletid, men passer også fantastisk til f.eks. medisterpølse og frikadeller.
Du kan nemt lave rødkålen et par dage i forvejen. Vil du gerne opbevare i længere tid, bør du tilsætte Atamon og følge anvisningen herpå.
Rødkålen kan varmes op inden servering.
Denne opskrift på hjemmelavet klassisk rødkål med appelsin, lauerbærblad og ribsgelé, er perfekt til juleand med æbler og svesker.
Tid i alt 45 minutter | Arbejdstid 10 min. | Antal 4 pers. | Holdbarhed flere dage på køl
Snit rødkål, put det i en gryde med de øvrige ingredienser. Kog indtil rødkålen er mør (ca. 20-30 minutter).
Smag til med salt, peber og ribsgele.
Den færdige rødkål kan sagtens laves nogle dage før juleaften så du blot skal varme det op på dagen.