Øl-braiserede svinekæber
2 kg svinekæber
Lidt olie
1 løg
3 fed hvidløg
2 gulerødder
Tørret timian, rosmarin, laurbærblad
1 bouillonterning + 0,5 liter vand
1 mørk øl (evt. porter)
Maizena
0,2 liter fløde
Grov kartoffelmos m. bagt hvidløg
2 kg kartofler
200 g smør
2-3 solo hvidløg eller 6-9 almindelige hvidløgsfed
Sauté af grønkål, pære, bacon og citron
100 g frisk grønkål (babygrønkål kan også bruges)
2 pærer
100 g bacon i tern
Skallen af ½ citron
Syltede butternut squash
2 stk. butternut squash (eller hokaido græskar)
1 liter eddike
1 kg sukker
2 tsk tørrede chiliflager
2 tsk koriander (hele korn)
1 vaniljestang
2 stjerneanis