Pannacotta med gin og lemon

Ristede kammuslinger med blomkålspuré og brunet nøddesmør
14. januar 2022
Skaldyrssuppe
14. januar 2022
Pannacotta med gin og lemon

Pannacotta med gin og lemon

maria
kuverter
4 personer

Udstyr

Ingredienser

  • 5 dl piskefløde

  • 75 g hvid chokolade, hakket

  • 2 blade husblas

  • 2 spsk sukker

  • saft og skal af 1 citron

  • 4 cl gin

  • 1 bk friske hindbær

Instruktion

1
Udblød husblas i koldt vand. Kog fløde og sukker op, og smelt husblas heri. Hæld massen hen over den hakkede hvide chokolade. Rør indtil chokoladen er smeltet. Smag til med gin, citronskal og saft. Fordel i fire glas eller skåle, og sæt på køl (minimum 3 timer).

Pynt Pannacotta’en med friske hindbær, og evt. hakkede pistacienødder eller et par grønne blade fra haven.

Kan laves dagen før eller mindst 3 timer før servering.

Maria Mosekjær
Maria Mosekjær
Jeg brænder for at lave mad og blive ved med at udvikle nye retter. Der er i dag mange måder at lave mad på - min filosofi er, at god mad er lavet fra bunden af friske råvarer. Opbygningen af Maria's Deli har været en god rejse, og jeg lærer hele tiden noget nyt, både om mad, ledelse og det at drive forretning.