Persondata politik


Persondata politik for Maria's Deli

I dette dokument beskriver vi vores behandling af dine personoplysninger, herunder: 

  1. når du køber varer eller tjenesteydelser fra os, og/eller
  2. når du tilmelder dig vores nyhedsbrev

Vi henviser i øvrigt til vores cookiepolitik, hvor vi har beskrevet hvordan, vi bruger cookies og lignende teknologier. 

Behandling af personoplysninger når du køber varer eller tjenesteydelser fra os

Når du køber varer eller tjenesteydelser fra os, bliver du bedt om at oplyse navn, e-mail, kortoplysninger og andre kontaktoplysninger, som er relevante for leveringen af den ønskede vare eller ydelse. 

Vi bruger disse oplysninger for at opfylde aftalen, som du indgår med os, eksempelvis til levering af varer.

Vi behandler derudover din e-mailadresse og oplysninger om dit køb for at kunne sende tilbud til dig, såfremt betingelserne herfor i markedsføringsloven er overholdt.

Endeligt registrerer vi din IP-adresse. Denne registrering anvendes kun i tilfælde af falske bestillinger. Falske bestillinger politianmeldes.

Vi videregiver som udgangspunkt ikke personoplysninger om dig til tredjemand uden dit samtykke, medmindre vi er forpligtet hertil i henhold til loven.

Vi overlader i en række tilfælde behandlingen af dine personoplysninger til vores databehandlere. Dette er eksempelvis tilfældet, når vi lader vores data blive hostet hos en ekstern leverandør, og når vi lader en professionel betalingsfacilitator varetage modtagelsen af din betaling på vegne af os.

Som udgangspunkt opbevarer vi data om dine køb i 5 år, hvorefter vi sletter dem.

Behandling af personoplysninger når du tilmelder dig vores nyhedsbrev

Når du tilmelder dig vores nyhedsbrev registrerer vi din e-mailadresse og eventuelle andre kontaktinformationer for at kunne sende vores nyhedsbreve til dig. 

I nogle tilfælde registrerer vi også andre oplysninger om dig, f.eks. om du har børn i husstanden, hvilket postnummer, du bor i, eller andre oplysninger, som du konkret giver os. Vi bruger disse yderligere oplysninger til at kunne individualisere de tilbud og nyheder, vi sender til dig.

Vi bruger også cookies og lignende teknologier til at spore dine handlinger på Maria's Delis hjemmeside. Disse oplysninger bruges ligeledes til at kunne individualisere de tilbud og nyheder, vi sender til dig. Se i øvrigt vores cookiepolitik, hvor vi beskriver vores brug af cookies og lignende teknologier. 

Vi videregiver som udgangspunkt ikke personoplysninger om dig til tredjemand uden dit samtykke, medmindre vi er forpligtet hertil i henhold til loven.

Vi overlader i en række tilfælde behandlingen af dine personoplysninger til vores databehandlere. Dette er eksempelvis tilfældet, når vi lader vores data blive hostet hos en ekstern leverandør, og når vi lader en professionel betalingsfacilitator varetage modtagelsen af din betaling på vegne af os.

Som udgangspunkt behandler vi personoplysningerne indtil du tilbagetrækker dit samtykke til at modtage vores nyhedsbreve.

Dine rettigheder

Du kan altid anmode om indsigt i hvilke personoplysninger, vi behandler, der vedrører dig.

Du kan ligeledes gøre indsigelse imod vores behandling af dine personoplysninger, herunder eksempelvis bede os rette, slette, begrænse, overføre eller stoppe behandlingen.

For alle sådanne henvendelser kan du blot rette henvendelse via de nedenfor angivne kontaktoplysninger. 

Såfremt du har spørgsmål eller kommentarer til behandlingen af dine personoplysninger, er du altid velkommen til at kontakte os via:

Maria's Deli
Thrigesvej 27
7430 Ikast
CVR-nr. 35932976
E-mail: info@marias-deli.dk
Tlf.: 22 66 50 51

Såfremt du vil indgive en klage over vores behandling af dine personoplysninger, kan du gøre dette til: 

Datatilsynet
Borgergade 28, 5
1300 København K 
Tlf.: (+45) 33 19 32 00
Fax: (+45) 33 19 32 18

Se også https://www.datatilsynet.dk/om-datatilsynet/kontakt/

Firmafrokost til dine medarbejdere

Til virksomheder uden egen kantine tilbyder Maria's Deli firmafrokost med variation og passion

Fra kun 52,-

pr. person pr. dag