Om Maria’s Deli

Mission

Vores mission er, at give virksomheder og deres medarbejdere gode mad-oplevelser til både hverdag og fest samt receptioner, udflugter og mærkedage.

Hos Maria's Deli er vi specialiserede i god mad, og vi stiler efter at lave mad, der får medarbejdere og jeres gæster til at rejse sig mætte og tilfredse efter en god middag. Vores erfarne kokke kræser om hver enkel menu og detalje, og derfor er du sikret catering i særklasse. Hos Maria's Deli prioriterer vi personlige og imødekommende service samt den bedste kvalitet.

Område

Vi leverer i Herning, Ikast, Bording, Sunds området, som det er idag. Ring gerne og forhør dig om vi kan levere i dit område.

Maria's Delis primære service er, at levere god, velsmagende og frisklavet frokost til virksomheder og deres medarbejdere. Kontakt os for at høre, om vi kan levere til din virksomhed til hverdag eller fest.

Maria Olsen, indehaver af Maria's Deli

Jeg havde en rigtig dygtig hjemmekundskabs lærer, som lærte mig en masse om hvad mad kunne.

Mine forældre har også altid interesseret sig for mad, og som barn var jeg helt tryllebundet når vi skulle på restaurant og spise. De lærte mig at være nysgerrig på at smage nyt.

Så da jeg gik ud af folkeskolen, gik jeg igang med uddannelsen som kok, som jeg afsluttede fra Hotel Marienlyst i Helsingør i 2003.

Siden har jeg haft mange forskellige jobs, alle har de været med til at spore mig hen hvor jeg er idag.

Jeg brænder for at lave mad og blive ved med at udvikle nye retter. Der er i dag mange måder at lave mad på, min filisofi er at god mad er lavet fra bunden af friske råvarer.

Det skal smage af noget og være pænt præsenteret.

Da jeg i 2014 fik muligheden for at få fod under eget bord, var der ikke så meget at gøre end at springe til. En kunde jeg tidligere havde serviceret gav mig et godt start grundlag.

Her fik jeg muligheden for at lave præcis den mad jeg gerne ville og med nogle arbejdstider der gjorde det muligt også at forfølge drømmen om at stifte familie. Helt fra start af var jeg klar over at min vej skulle være den hvor madoplevelsen var i top, det skulle være bedre end det der ellers findes på markedet. Så når man f. eks skulle spise smørrebrød, så var/er det lavet på hjemmelavet rugbrød, og med hjemmelavede sylterier, remoulade osv.

Det har været en god rejse indtil nu, og jeg lærer hele tiden noget nyt, både om mad, ledelse og det at drive forretning.